EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 9 DE SETEMBRE DE 2009

  • El Festival MAPA de Pontós s'encetarà divendres a les 10.00 del matí amb una sardana del segle XXI de Xavi Dalmau. Demà es farà la prèvia a Figueres amb l'actuació de Marina Rosenfeld al Castell de Sant Ferran.
  • La Beca de Recerca Ciutat de Figueres s'amplia al camp científic. Amb 10.000 euros, és la beca de recerca amb més dotació econòmica de la demarcació de Girona.
  • El Festicurts convoca el segon Concurs de Monòlegs de Cinema. Hi ha 500 euros en premis, les inscripcions es poden fer fins el dia 27 de setembre. Trobareu les bases a la pàgina web del Festicurts.
  • Per la diada se celebrarà la desena edició de la Triatló de la Marina d'Empuriabrava; 750 metres de natació, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu. Les inscripcions finalitzen avui.

TWITTER