EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 10 DE SETEMBRE DE 2009

  • L'alcalde de Figueres Santi Vila escriu "Tolerància zero amb la prostitució" en un article d'opinió a El Punt. "He ordenat la redacció d'una ordenança que protegeixi la víctima, en aquest cas la prostituta, i que castigui amb sancions de fins a 3.000 euros l'usuari".
  • Suspenen el ple del POUM a Castelló d'Empúries perquè la regidora trànsfuga de l'equip de govern arriba tard. L'oposició diu que hi ha discrepàncies internes. La regidora es disculpa.
  • A les 6 de la tarda s'inaugura a la Rambla de Figueres la 25ena Mostra del Vi de l'Empordà. El pregó d'obertura el farà el periodista Marcel Gorgori. La novetat són els concerts de maridatge entre vi i música.
  • Avui hi ha una quinzena d'activitats a la "Nit Blanca" de Figueres amb els 4 museus amb entrada gratuïta en horari nocturn.

TWITTER