EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 8 DE SETEMBRE DE 2009

  • Un incendi a l'empresa Grues Font de Santa Llogaia d'Àlguema, ha cremat deu vehicles. S'ha produït poc abans de les onze de la nit. Nou dotacions dels bombers han control·lat el foc ràpidament.
  • Gamesa projecta construir 32 miniparcs eòlics a la comarca. Seria una inversió de 324 milions d'euros. Salvem l'Empordà recull signatures contra el projecte per l'impacte visual i reclamen un model d'energies renovables més sostenible.
  • Amb el lema "A Figueres recuperem la Diada. Independència" diferents organitzacions de l'esquerra independentista celebren avui una projecció i una taula rodona a Can Met (19.00).
  • Dijous Figueres viurà la Nit Blanca amb activitats des de les sis de la tarda a diferents espais i accés gratuït als museus entre les 21.00 i les 24.00 hores.
  • La Jonquera continua celebrant avui la seva Festa Major amb cercaviles, sardanes i havaneres.

TWITTER