EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 26 DE DESEMBRE DE 2008

  • Els bombers intervenen per fum al número 1 del carrer Vilafant de Figueres. Els fets han succeït al voltant de la una del migdia i, presumiblement, per una mala combustió de la calefacció.
  • Risc de nevades a l'Alt Empordà per sobre dels 500 metres. S'ha activat en fase d'alerta el pla Neucat. S'han tallat l'AP-7 i l'N-II a la Jonquera i també a zones com Cadaqués, Sant Pere de Rodes i el Port de la Selva.
  • Instal·len 180 metres lineals de noves plantes a la mitgera de l'Avinguda Salvador Dalí de Figueres entre l'Estació de Servei Rally Sud i la rotonda de l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat.
  • Avui comencen les representacions dels Pastorets de Figueres. Serà a les 6 de la tarda al Jardí. També n'hi ha a Roses i a Sant Llorenç de la Muga.
  • El grup Miau Miau actua aquesta nit al Jem Casey's de la plaça del Sol de Figueres avançant cançons del seu proper disc "Sístole/Diástole".

TWITTER