EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 27 DE DESEMBRE DE 2008

  • Les nevades han provocat problemes en diferents carreteres de la comarca que ja han anat retornant a la normalitat. La cota de neu anirà pujant avui. Trobareu la informació actualitzada al Servei Català de Trànsit.
  • Les pluges d'ahir van ser beneficioses pel pantà de Boadella. A Espolla van caure 139 litres per metre quadrat, a Portbou 89 i a Roses 68. A Garrigàs però la GI-6226 està tallada per inundacions. El temporal va provocar desperfectes als passeigs marítims de poblacions costaneres com Llançà, Roses o l'Escala. La llevantada continua avui amb menys força.
  • La companyia Yllana porta "Buuu!" al Jardí a les 5 de la tarda. Entrada gratuïta per a la mainada. Els adults paguen 5 euros.

TWITTER