EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 25 DE DESEMBRE DE 2008

  • Per fer front a la crisi el PSC figuerenc ha renunciat a dos càrrecs de confiança a l'Ajuntament que representaran un estalvi de 137.000 euros anuals. Es tracta de les places que hi havia vacants de Director de Comunicació i Cap de Cultura.
  • El president de la Fundació Salut Empordà i alcalde de Figueres Santi Vila ha visitat avui el sociosanitari Bernat Jaume per felicitar les festes a usuaris i treballadors.
  • El Govern municipal de Figueres ha adjudicat les obres de renovació de les pistes de tennis de la zona de l'Hospital. S'hi destinaran uns 210.000 euros. La pista 4 s'adaptarà per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Els interns del Centre Penitenciari de Figueres han construït un Scrabble gegant dins del programa del Voluntaritat per la Llengua. Faran una partida simultània el 10 de gener.
  • Avui hi ha Pessebre Vivent a Peralada, Llers i Bàscara.

TWITTER