EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 10 DE FEBRER DE 2010

  • El trencament del pacte CiU-PSC a Figueres per la suspensió de les funcions del regidor de Cultura va ser analitzat ahir pels socialistes i l'alcalde Santi Vila en concorregudes rodes de premsa. Pere Pujulà deixa el PSC i serà regidor no adscrit.
  • Ciro Llueca escriu sobre el cessament en el seu bloc l’alcalde de la ciutat, Santi Vila, ha optat per mutilar el servei més ben valorat per la ciutadania amb l’únic objectiu de desgastar al soci minoritari de govern.
  • Els Mossos busquen un home que va cremar dos vehicles al Passeig Nou de Figueres després de robar-hi i que tenen identificat. Va ser la passada matinada poc després de les 2.
  • El Col·legi d'Advocats de Figueres qualifica de surrealista la situació de la Justícia a la ciutat i proposa diferents mesures com solucionar l'estabilitat dels jutges en el seu lloc de treball.
  • L'Ajuntament de Castelló d'Empúries demana la participació dels veïnsper trobar un nom per a la nova llar d'infants d'Empuriabrava.

TWITTER