EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 11 DE FEBRER DE 2010

  • Protecció Civil ha activat l'alerta del Procicat per risc de vent. Les ratxes poden superar els 120 quilòmetres per hora a la comarca. Ahir va arrencar el sostre de la cooperativa de Pau.
  • Detenen 8 persones de diferents clubs de la carretera de l'Escala acusades de l'explotació sexual d'unes 150 dones principalment de països de l'est d'Europa.
  • Aquesta nit comença el Carnaval de Roses amb el pregó de l'imitador Pep Plaza i l'actuació d'Hotel Cochambre a la plaça Frederic Rahola (22.00).
  • La campanya “Un ciutadà, un arbre” ha senyalitzat els exemplars que ja s’han plantat en diferents racons de Figueres. Tècnics municipals hi col·loquen les noves plaques identificatives, fetes de fusta natural.

TWITTER