EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 4 DE DESEMBRE DE 2009

  • Figueres celebrarà una consulta popular sobre la independència. El Ple ho va aprovar anit amb els vots favorables de CiU, ERC i IC-V. El PSC es va abstenir i el PP va votar-hi en contra.
  • Defensem el Tren recorda que el govern figuerenc no va acceptar realitzar una altra consulta que havien reclamat més de 6.000 figuerencs, la de l'emplaçament de l'estació del tren.
  • Roses aprova un pressupost de 37,9 MEUR, un 9,76 menys que el de 2009. S'augmenta la dotació a les polítiques socials i a la reativació econòmica.
  • Unió de Pagesos presenta al·legacions al POUM de Castelló d’Empúries perquè restringeix l’activitat agrària i ramadera.
  • Avui comença el cicle teatral Escènica al Jardí de Figueres. El Grup de Teatre de Roses representarà Un got d'aigua fresca (21.00)

TWITTER