EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 5 DE DESEMBRE DE 2009

  • Les obres de reforma del Casino Menestral es reprendran després de les festes nadalenques. Fa dos anys que estan aturades.
  • L’Hospital de Figueres se suma a la xarxa de centres on es pot fer donació de sang de cordó. Les dones altempordaneses que hi donin a llum tindran la possibilitat de ser donants. aquesta sang és rica en cèl·lules mare i pot usar-se en trasplantaments de medul·la òssia.
  • A les 12.00 s'inaugura al Castell de Sant Ferran Extensions, una exposició col·lectiva de Narcís Costa, Miquel Duran, Antoni Federico, Josep Ministral i Patxè.
  • Avui a Castelló d'Empúries es commemorem els 980 anys de l'arxiu del Comtat d'Empúries. Es presentarà el llibre d'Or de Quermançó (considerat el primer arxiu de Catalunya). A partir de les 12.00 al convent de Santa Clara.
  • La companyia La Fraternitat de Sant Llorenç de la Muga representa La recomanada de Monsieur Philip dins el cicle Escènica al Jardí de Figueres (21.00).

TWITTER