EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 1 DE DESEMBRE DE 2009

  • Figueres Decideix ha presentat una moció al Ple de l'Ajuntament de Figueres, per tal que el consistori figuerenc doni suport a la consulta sobre la independència de Catalunya. Es debatrà aquest dijous.
  • El Consell Comarcal ha ampliat, aquest curs, l’oferta del Servei Preventiu Diürn a un total de set municipis de l’Alt Empordà. L’activitat va adreçada als nens i nenes de 6 a 12 anys amb algun tipus de dificultat acadèmica.
  • 60 noies d'escoles de dansa de Figueres ballaran en l'espectacle El Trencanous de la companyia La Corona del Ballet Rus. Es farà al Jardí el 31 de gener.
  • Convoquen la quarta edició de les beques figuerenques a la creació Agita. Cal presentar els projectes abans del 2 de febrer.

TWITTER