EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 2 DE DESEMBRE DE 2009

  • El diputat d'ERC Francesc Canet demana la compareixença al Congrés del Ministre de Foment per donar explicacions sobre la línia regional Portbou-Barcelona.
  • El Punt informa avui del robatori de xais, porcs i vedells en granges de Peralada, Pau i Palau-saverdera en les darreres setmanes.
  • Un estudi del RACC apunta que aquest hivern hi haurà més de 300 avaries de vehicles a les carreteres gironines. L'envelliment del parc automobilístic i un descens en les revisions a causa de la crisi en són els principals motius.
  • L'Oficina de Turisme de Castelló d'Empúries crea el nou producte temàtic, L'ordre del Temple a la Vila Comtal. amb un discurs centrat sobre aquesta ordre religiosa que va proliferar des del segle XII.
  • Dekrèpits protagonitzen avui el programa "Caçadors de bolets" de TV3 on interpretaran la seva versió 2009 de "Boletaires".

TWITTER