EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 10 DE NOVEMBRE DE 2009

  • L'Ajuntament de Figueres presenta 7 al·legacions a l'avantprojecte de Pla Territorial Parcial de les Comarques Gironines. L'alcalde considera que caldrà derogar el Pla director de l'Empordà per evitar duplicitats normatives.
  • Santi Vila escriu en el seu bloc que les apostes pel 2010 de la ciutat han de ser la formació i la sostenibilitat. Ho comenta pensant en la segona convocatòria extraordinària de fons per a inversió local, el Pla Zapatero.
  • L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ampliarà el consistori d'Empuriabrava i farà una redistribució de l'espai del Centre Cívic.
  • Manuel Borja-Villel, Vicent Todolí i María Ángeles Albert de León són els tres nous patrons vitalicis de la Fundació Gala-Dalí en representació de l'Estat.

TWITTER