EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DILLUNS 9 DE NOVEMBRE DE 2009

  • ERC presenta un recurs de reposició per la que consideren modificació il·legal de la plantilla de l'Ajuntament de Figueres aprovada en el darrer ple. Considera molt greu el fet que les fitxes descriptives dels llocs de treball hagin estat elaborades per personal de confiança i no per funcionaris.
  • El carrer Cap Norfeu de Roses es talla al trànsit des d'avui per les obres de soterrament de contenidors. Es preveu que les obres durin tota la setmana.
  • Ja us podeu descarregar el darrer número de la revista El Full de l'Albera Marítima a la pàgina web de l'Ajuntament de Portbou.
  • Ahir es va inaugurar la nova gespa artificial de l'estadi de Vilatenim. La UE Figueres va debutar-hi amb victòria (1-0) davant el Salt.
  • A Primera Catalana el Peralada va empatar (0-0) en el seu desplaçament a Tàrrega.

TWITTER