EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 14 D'OCTUBRE DE 2009

  • L'Ajuntament de Castelló d'Empúries pren mesures per evitar pisos pastera i usos il·legals. Es crea un un equip multisectorial d’intervenció per dur a terme tasques d’inspecció, control i sanció.
  • Amb la subvenció provinent del fons europeu FEDER es realitzaran 12 projectes a diferents municipis de la comarca amb una inversió de més de 6,8 milions d’euros. Entre ells hi ha el desenvolupament del Centre de Productes alimentaris tradicionals de l’Empordà a Figueres i la rehabilitacio de l'Ecomuseu-Farinera de Castelló.
  • Un jove rus s'enfronta als Mossos i fereix tres agents amb una maça medieval. Els fets van passar dilluns al carrer del Far de Figueres. Ho publica avui Diari de Girona.
  • Convoquen un concurs de versions de la cançó "Al vent" de Raimon per promocionar la seva actuació al Jardí de Figueres el proper 7 de novembre. Cal penjar el video al Youtube.

TWITTER