EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 15 D'OCTUBRE DE 2009

  • L’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha demanat a la Generalitat que realitzi les gestions necessàries davant del ministeri de Foment per tal que, d’acord amb ACESA, s’endeguin les accions ncessàries per rehabilitar els Arcs del Castell, enderrocats parcialment el 1975 per la construcció de l’AP7.
  • Avui comença el Giroscopi cultural a Figueres amb xerrades per a professionals i una trentena d'estands a la plaça Josep Pla.
  • Aquest vespre s'estrena el documental 7 històries i 1 ciutat on 7 figuerenques expliquen la seva experiència vital a Figueres. Serà a les 20.00 al Teatre el Jardí.
  • L’Obra Social la Caixa presenta avui i demà a Roses el cicle Sakapatú, un viatge per la música andina per fomentar la integració entre el públic infantil i juvenil.

TWITTER