EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2009

  • L’Ajuntament de Figueres ha modificat el projecte de millora de la ronda sud per millorar la mobilitat dels vehicles. El vial quedarà ampliat a set metres.
  • L'escriptor Matthew Tree i el director de la revista Barcelona Ink, Ryan Chandler, confrontaran la seva visió sobre Catalunya en una taula rodona que té lloc avui al CErcle Sport de Figueres (19.00).
  • S'ha cancel·lat la funció de l'obra Cancún, de Jordi Galceran, prevista per diumenge al Jardí de Figueres. Les persones que hagin adquirit entrades per aquest espectacle a través del Telentrada rebran l'import abonat en el seu compte bancari.
  • Avui comença la Festa Major de Vilafant amb el pregó, havaneres i el Monstruari de Rock amb Strombers, Aramateix i Washing Machine.

TWITTER