EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 19 DE SETEMBRE DE 2009

  • Els Mossos han detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat del directiu bancari Rafael Mora ahir al matí a Roses. Mora de 42 anys i d'origen llançanenc era fill del que va ser entrenador de bàsquet de l'Adepaf femení Rafael Mora.
  • Una prostituta africana ha mort atropellada aquesta nit a la Jonquera quan fugia davant la presència d'un vehicle policial. El cotxe que l'ha envestida a la N-II ha fugit.
  • El Consell Comarcal destina al llarg del curs 2009-10 uns 5 milios d'euros per finançar serveis com transport i menjadors.
  • Aquesta tarda se celebra la segona edició de Figueres Urbana a la Rambla i plaça de catalunya de Figueres. Coincideix amb la Trobada d'Entitats Juvenils a la plaça Josep Pla.

TWITTER