EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 1 D'ABRIL DE 2009

  • L'Ajuntament de l'Escala presentarà a Costes un projecte de remodelació del Passeig Marítim que inclou un aparcament soterrat. Té un pressupost de 10 milions d'euros.
  • S'obren les inscripcions per al Concurs Musical de Joan Trayter de l'Embarraca't . El guanyador s'emportarà 1.000 euros, la gravació d'una maqueta a Music Lan i una actuació a l'Embarraca't 2010.
  • Obren la convocatòria de propostes per a "Caos total", una acció d'art efímer que es farà el 6 de juny al Parc Bosc de Figueres. Es triaran 30 projectes.
  • Figueres CCC'09 tindrà un punt d'informació internacional a Atenes. Va ser la primera Capital Cultural d'Europa l'any 1985. S'hi arxivarà tota la documentació que genera Figueres aquest 2009.
  • El material arqueològic restaurat pel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona ha estat retornat a l’Espai Cultural la Ciutadella. Es tracta d’objectes en bronze, ferro, ceràmica i os, trobats durant les excavacions fetes al jaciment entre els anys 1993 i 2003.

TWITTER