EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 31 DE MARÇ DE 2009

  • El setmanari Empordà publica avui una entrevista amb l'exministre de Cultura Jorge Semprún on que "vaig ser l´hereu de Dalí i no vaig complir el seu testament".
  • Hora Nova explica avui que els partits de l'oposició a Figueres demanaran explicacions a l'alcalde per "amagar la veritat" sobre els problemes de l'empresa que vol reconvertir la plaça de braus en complex esportiu.
  • El diputat altempordanès Alfons Quera escriu en el seu bloc sobre 30 anys d'Ajuntaments democràtics "des d’ERC sempre hem defensat que sigui Catalunya qui a través de les seves institucions recapti tots els impostos, els gestioni".
  • L'exposició "Sumaríssim 1939-1945" al Consell Comarcal es prorroga fins el dia 6 d'abril.
  • El Club Patí Jonquerenc tindrà llibre per commemorar els seus 25 anys. L'ha escrit la periodista Magda Bartomeu i es posarà a la venda per Sant Jordi.

TWITTER