EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 18 DE MARÇ DE 2009


  • La Plataforma d'Usuaris de la línia Portbou-Barcelona de RENFE anuncien accions pel proper dilluns. Volen tallar la via a Sant Celoni en el primer trajecte del matí. L'assemblea celebrada ahir va començar més tard del previst per un nou retard del tren.
  • El Consell Comarcal compra 20 nous contenidors de càrrega lateral per ampliar la xarxa de reciclatge selectiu. S'instal·laran a Figueres, Vilamalla i Vila-sacra.
  • Es crea un bloc per donar suport a un pescador altempordanès que no pot sortir a treballar des de fa un mes per culpa d'una nova normativa
  • Avui comença el 5è Cicle de Cinema Ambiental i Solidari a Figueres. A les 20.30 a Can Met es projecta "Syntoniser Amani" sobre el conflicte de Burundi.

TWITTER