EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 17 DE MARÇ DE 2009


  • Els Reis d'Espanya han presidit la reunió del Patronat de la Fundació Gala-Dalí. La visita ha vingut envoltada de grans mesures de seguretat.
  • L'Ajuntament de Figueres instal·larà nous semàfors a la cruïlla de la plaça de la Palmera amb carrer de la Concepció, al carrer Monturiol i a la façana nord de la Rambla.
  • Avui es presenta a Roses la nova àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) impulsada pel consistori rosinc. Té per objectius millorar la competitivitat, promoure la creació de noves empreses i millorar-ne l'ocupabilitat.
  • Avui comencen els actes de la Setmana de la Poesia a Figueres. Es projecta un recull de videopoesia catalana a l'Auditori del Museu de l'Empordà. L'entrada és gratuïta. Fins diumenge hi haurà diferents activitats repartides per la ciutat.

TWITTER