EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 21 DE GENER DE 2009

  • El Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir al vespre un pressupost de gairebé 20 milions d'euros, un 4'89% més que l'any passat.
  • Els Mossos busquen els responsables d'haver posat trampes amb claus i filferros a camins rurals la zona de Saus-Camallera per evitar que hi circulin vehicles.
  • La Generalitat invertirà 5 milions d'euros per millorar el subministrament d'aigua a la comarca. Es construiran pous nous a Peralada i una planta de tractament d'osmosi inversa a Colera.
  • L'Ajuntament de Castelló d'Empúries vol combatre l'abocament d'escombraries a llocs no autoritzats. Es pretén evitar problemes d'imatge i salubritat.
  • Comencen els actes de la festa de Sant Vicenç de Llançà. S'inauguren dues exposicions i es representa l'obra "Un fanàtic del Barça" a la Casa de Cultura (22.00)

TWITTER