EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 20 DE GENER DE 2009

  • Activen el pla Neucat davant la possibilitat de nevades aquesta tarda en algunes zones de l'Alt Empordà.
  • La llei de barris de la Generalitat contribuirà a la intervenció integral del centre històric de Figueres. El conseller Nadal va signar ahir el conveni amb l'alcalde Santi Vila. Generalitat i Ajuntament aportaran 5 milions d'euros cadascun en els propers quatre anys.
  • Figueres aprovarà avui el pressupost per al 2009 que puja a gairebé 55 milions d'euros. La sessió plenària extraordinària començarà a la 1 del migdia.
  • El Patronat de Turisme Costa Brava Girona signa un conveni amb la Federació d’Hostaleria, Caixa de Pensions i Caixa Girona per tal que els titulars dels establiments afectats per la llevantada puguin demanar crèdits pont i, així, anticipar les indemnitzacions que rebran del Consorcio de Compensación de Seguros.

TWITTER