EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 13 D'ABRIL DE 2010

  • L'Acústica es farà de l'1 al 5 de setembre. Ahir es va signar el conveni de col·laboració per tres anys entre Promo Arts Music i l'Ajuntament de Figueres.
  • Per Fires, Figueres aturarà les obres a cruïlles per garantir una bona circulació de vehicles i vianants. L'inici de tres més s'ha ajornat fins el 10 de maig.
  • Palau-saverdera, per complir amb la llei, ha aprovat l'adjudicació provisional de els obres d'enderroc del complex Sun Village. L'Ajuntament però espera poder-ho evitar.
  • Cor Fi celebra la Setmana del Cor amb diferents actes. Avui el pintor Lluís Roura signarà litografies a la carpa de la plaça de l'Ajuntament de Figueres.
  • Centenars de persones ja han visionat el primer capítol de la sèrie-web Crónicas Drakonianas del grup teatral empordanès Drakonia.

TWITTER