EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2010

  • Hora Nova publica avui que el pacte de govern de CiU amb el PSC a Figueres podria tenir les hores comptades per uns canvis en el pressupost municipal.
  • L'alcalde de Figueres Santi Vila ordena la supressió d'una de les dues esquenes d'ase de la carretera de Llançà i que es rebaixi l'altra. La decisió s'ha pres després de protestes i desperfectes en vehicles.
  • Aquesta setmana es porten a terme obres de millora al pas a nivell del Camí Vell de Vilatenim. Adif preveu que durin fins divendres.
  • L'Hospital de Figueres celebrarà dissabte una jornada de portes obertes per mostrar l'ampliació de l'edifici est. Hi haurà visites guiades des de les 10.00 del matí.
  • Avui s'inaugura al Consell Comarcal l'exposició Els hermanos i el col·legi dels Fossos en el marc del centenari de La Salle Figueres.

TWITTER