EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 5 DE GENER DE 2010

  • Figueres aprovarà dijous un pressupost de gairebé 56 MEUR. Les inversions aposten per l'educació, la cultura, la sostenibilitat i les millores urbanes.
  • ERC demana que el govern de Figueres revisi la senyalització vertical i horitzontal, que ha col·locat en els elements reductors de velocitat que ha instal·lat a determinades entrades i sortides de la ciutat (i també en algunes cruïlles de nova construcció).
  • Un grup al Facebook supera els 1.600 adherits contra aquests elements reductors a Figueres coneguts popularment com esquenes d'ase.
  • Les cavalcades de Reis estaran pendents de la pluja. A Figueres començarà a les 7 de la tarda amb una comitiva d'unes 250 persones amb cavalls, carrosses i bandes de música.

TWITTER