EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 18 DE DESEMBRE DE 2009

  • ERC de Figueres adverteix que la solució que ha previst el Govern per a poder equilibrar el pressupost de l’any vinent sense augmentar l’IBI, recórrer jurídicament contra la decisió de l’Estat de disminuir la seva aportació als ajuntaments, està condemnada al fracàs.
  • L'alcalde de Castelló d'Empúries Salvi Güell desestima la recusació del regidor Julià Genovés presentada per l'oposició en relació als suposats interessos personals que tindria amb una de les empreses implicades en el nou planejament urbà.
  • Roses restaura un sarcòfag de 1600 anys d’antiguitat trobat a la Ciutadella. Ahir es va traslladar a l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya a Barcelona.
  • Demà dissabte s'inaugura a La Cate la 5ena Mostra de Pessebres i Diorames. S'hi podran veure les restauracions dels primers elements de l'antic pessebre de l'Asil.

TWITTER