EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 12 DE DESEMBRE DE 2009

  • El president del Barça Joan Laporta visitarà avui dissabte (14.30) l'antiga casa pairal dels seus avis Can Laporta a la Jonquera per animar a la ciutadania a votar demà en la consulta sobre la independència de Catalunya.
  • Figueres afronta els pressupostos del 2010 amb una caiguda de 5 MEUR. S'estan estudiant mesures per aconseguir nous ingressos.
  • L'Estat amplia en tres anys a la concessionària TP Ferro l'explotació de la línia del TGV entre Figueres i Perpinyà per compensar el retard de l'entrada en servei.
  • El castelloní Jaume Mach crea en 3D la catedral de Castelló d'Empúries al Google Earth. També ha recreat la Casa Gran i treballa en el Palau dels Comtes.
  • El GEES ha presentat el seu calendari solidari dedicat a la justícia. S'editen un miler d'exemplars que es venen a 4 euros.

TWITTER