EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE DE 2009

  • Demà dilluns començaran els treballs d’asfaltatge de la Ronda Sud de Figueres. Tot i que es treballarà per donar pas alternatiu als vehicles que els vehicles que vulguin sortir de la ciutat en direcció Roses/Llançà utilitzin l’Avinguda Vilallonga.
  • L´agrupació figuerenca d´ICV reprova la decisió de FISERSA de comprar un nou autobús de gasoil, trencant així el compromísdel govern municipal de substituir el parc de vehicles de transport públic propulsats per combustible fòssil per altres models menys contaminants.
  • El conseller Jordi Ausàs ha inaugurat la nova xarxa d’abastiment de llum i aigua d’Agullana. El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat aquestes obres amb 843.731 euros.
  • Fins el 28 de novembre es pot visitar al Consell Comarcal l'exposició audiovisual dedicada als 90 anys de la Unió Esportiva Figueres.
  • Terrades, Bàscara i Sant Climent Sescebes estan de Festa Major avui diumenge.

TWITTER