EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE DE 2009

  • L'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer es convertirà en una Agrupació Europea de Cooperació Territorial. Les 20 institucions que en formen part ho van acordar ahir a Figueres.
  • La Generalitat demana al Ministeri d'Indústria que es modifiqui el traçat de la MAT en 23 quilòmetres entre Bescanó i Santa Llogaia per reduir l'impacte visual.
  • Amb una arrossada popular es presenta avui (14.00) Roses Decideix a la plaça Frederic Rahola. Hi assisteix l'alcalde d'Arenys de Munt Carles Mora.
  • Avui finalitza La Mostra, muntanya i aventura amb diferents projeccions al Jardí de Figueres des de les 6 de la tarda.
  • Aquesta nit (23.00) es tanca el circuit Empordà-Rock amb les actuacions de Barrio Jaleo, Hot Penguins i Hotel Overlook a La Societat de la Jonquera.

TWITTER