EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 14 DE NOVEMBRE DE 2009

  • 14 entitats i una vintena de persones a títol personal han constituït la paltaforma Figueres Decideix per començar el procés de realització de la consulta popular per a la independència a la en una data encara per determinar, entre el 28 de febrer i el 25 d’abril del 2010.
  • L’alcalde de Figueres s’ha reunit amb associacions de veïns de la zona oest de la ciutat i de la Marca de l’Ham, respectivament, per tractar diferents temes relacionats amb la seguretat i problemes de convivència que existeixen en punts de la ciutat.
  • A les 18.00 es presenta el curtmetratge El oculto del figuerenc David Ruiz al Museu de l'Empordà. És un dels projectes recolzats per una de les beques de creació artística Agita.
  • Vicenç Pagès presenta Els jugadors de whist al Cercle Sport (19.00).
  • La Ciutadella de Roses inaugura Primera rèplica una mostra que vol recuperar obres i autors que, per raons diverses, són inèdites o molt poc presents a les diferents programacions expositives actuals (20.00)

TWITTER