EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMECRES 18 DE NOVEMBRE DE 2009

  • Per problemes d’agenda de l’emperesa encarregada d’executar l’obra, finalment els treballs d’asfaltatge de la Ronda Sud de Figueres es realitzaran a principis de la setmana vinent, els dies 23 i 24.
  • L'àrea de Qualitat Ambiental ha ordenat el tancament temporal dels Encants, una activitat comercial del Clos de Fires de Figueres. S'ha comunicat als titulars que podran reobrir el negoci tan bon punt presentin els certificats d'instal·lació i de prevenció d'incendis.
  • Unió de Pagesos instal·la aquest matí un mercat transparent a la placeta baixa de la Rambla de Figueres per denunciar els preus baixos que la distribució i alguns sectors de l’agroindústria imposen al productor agrari.
  • Roses ha iniciat els treballs per a la creació de franges protectores contra incendis forestals a la totalitat d’urbanitzacions i edificacions aïllades del municipi.

TWITTER