EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 18 DE NOVEMBRE DE 2009

  • Santi Vila, en la seva condició de diputat, avisa al Govern català que si no compleix amb els seus compromisos, l’accessibilitat a la futura estació del TGV a Figueres no està garantida. Remarca que en els Pressupostos de la Generalitat no hi ha ni rastre de la connexió de la C-31 fins a la nova estació.
  • L'Ajuntament de Figueres signa avui a Madrid el conveni per a la rehabilitació del convent dels Caputxins per convertir-lo en un auditori per a espectacles de petit i mitjà format.
  • Roses aposta per l’estalvi energètic per il·luminar el Nadal substitueix 212 figures convencionals per nous models que consumeixen una cinquena part d’energia .
  • Avui a les 20.00 s'inaugura l'exposició col·lectiva Ready Mix al Museu de l'Empordà de Figueres que parteix d'un projecte seleccionat a les Beques Agita 2007.
  • També avui a la mateixa hora la UE Figueres obre l'exposició audiovisual commemorativa dels seu 90è aniversari al Consell Comarcal.

TWITTER