EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 20 D'OCTUBRE DE 2009

  • Avui ha passat a disposició judicial el conductor de l'autocar accidentat ahir a l'AP-7 a Bàscara on va morir una noia holandesa de 16 anys. Aquesta tarda han estat donades d’alta de l’Hospital Josep Trueta tres noies de 15, 16 i 17 anys i traslladades cap a Holanda. Actualment només hi ha ingressat un home de 28 anys.
  • Figueres disposarà d’una facultat universitària al voltant de les energies renovables gràcies a un acord amb la Universitat anglesa de Montfort. S'ubicarà al Castell de Sant Ferran a partir del 2012.
  • ERC qualifica d'exagerada la quantitat de 2,9 milions d'euros que l'Ajuntament de Figueres destina a estudis i projectes.
  • Es retiren un miler de plantes invasores del paratge de la Rubina de Castelló d'Empúries.
  • L'enginyer de so figuerenc Jordi Solé de Music Lan està nominant a un premi Grammy Llatí en l'apartat de "Millor enginyeria de gravació" pel seu treball amb el disc Orquesta Reciclando de Jarabe de Palo.

TWITTER