EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 22 D'OCTUBRE DE 2009

  • La Generalitat instarà l'Estat a negociar amb Renfe compensacions per als usuaris de la línia Portbou-Barcelona en cas de retard dels trens.
  • Dues embarcacions cremades aquesta matinada a Empuriabrava. Els fets s'han produït cap a les 2 i s'han mobilitzat 8 dotacions dels bombers.
  • La CONFAVC, SOS Racisme i CCOO van presentar ahir a Figueres el Manifest per a la Convivència i Cohesió Social, amb l'assistència del Tinent Alcalde Pere Casellas en representació del Consistori, i amb la col.laboració de la Federació d'Associacions de Veïns.
  • Carlos Briones del Centre d'Astrobiologia del CSIC pronunciarà avui la conferència Al límit de la vida al Teatre El Jardí (20.30). Ho organitza el Museu de la Tècnica de l'Empordà.
  • Amb motiu del Dia Internacional de la Pintura el dissabte hi haurà una gran concentració d'artistes a la Rambla de Figueres. Ho organitzat l'associació cultural Projecte Desat'art.

TWITTER