EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 26 DE SETEMBRE DE 2009

  • La Carta del Paisatge de l'Alt Empordà aposta per millorar i dinamitzar el paisatge de la comarca per mitjà d’una oficina del paisatge, implementar criteris paisatgístics en el planejament o crear la marca turística: Alt Empordà, natura i paisatge.
  • A partir del proper dimarts 29 es veurà afectat l’accés al carrer Empordà de Figueres al tram comprès entre els carrers Poeta Marquina i Balmes, com a conseqüència de les obres de substitució de les canonades de la xarxa de gas.
  • El festival Ingràvid projectarà un audiovisual sobre arquitectura efímera sobre la façana del Teatre el Jardí (22.30).
  • Camallera celebra avui i demà la Fira Internacional d'Aus amb uns 1.500 exemplars.
  • El desè Cinturó Ciclista de l'Empordà constarà de tres etapes que se celebraran els dies 2, 3 i 4 d’octubre. Es tracta de la segona competició ciclista més important de Catalunya, hi participaran 176 corredors i 22 equips.

TWITTER