EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 12 DE SETEMBRE DE 2009

  • El president de la Generalitat José Montilla visita avui l'Escala on inaugurarà la Festa de la Sal i es reunirà amb alcaldes costaners i empresaris del sector turístic.
  • Continua la Mostra del Vi a Figueres que ahir va comptar amb una gran afluència de visitants, el Terra de Trobadors a Castelló d'Empúries i el Festival MAPA de Pontós.
  • El col·lectiu Stalker, guanyadors d’una Beca Agita pretén fer un retrat intimista de la ciutat de Figueres a través de filmacions audiovisuals amateurs o domèstiques. És per aquest motiu que fa una crida a tota la ciutadania que pugui tenir aquest material per cedir-los les imatges.
  • Avui es fa l'elecció de la pubilla de l'Alt Empordà a Figueres. Es proclamarà al voltant de la mitja nit en el transcurs d'un ball amb Màgic's la plaça del Sol.
  • Dekrèpits, Hot Penguins i Banana Beach actuen aquesta nit a Vilabertran.

TWITTER