EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DILLUNS 21 DE SETEMBRE DE 2009

  • Avui declararà al jutjat de Figueres el detingut com a principal sospitós de l'assassinat del banquer Rafael Mora el passat divendres a Roses. La víctima serà enterrada aquesta tarda a Llançà.
  • Fins el 15 d’octubre es pot veure a la Cate l’exposició itinerant “Càtars i Trobadors. Occitània i Catalunya: Reinaixença i futur”.
  • La Colla Castellera Figueres va tancar ahir la seva seva setmana d'activitats amb la millor actuació de la temporada a la plaça de l'Ajuntament. Va realitzar un pilar de quatre caminant, quatre de set, tres de set, intent desmuntat de quatre de set amb agulla, cinc de sis, pilar de cinc.
  • La UE Figueres va derrotar l'Escala 4-1 en partit de la segona jornada de Primera Regional. Els visitants es van avançar al marcador i la remuntada va arribar en el tram final.
  • A Primera Catalana el Peralada va perdre a Rubí (2-0).

TWITTER