EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 18 D'AGOST DE 2009

  • La Plataforma d'Usuaris de la línia Portbou-Barcelona denuncia el "caos ferroviari" d'ahir dilluns. Va haver-hi retards de més de quatre hores.
  • S’inicien les obres de la primera fase del Parc dels Olivars a Figueres, entre l'Olivar Gran i el Poble Nou. Tindrà una extensió d’uns 17.000 metres quadrats i la seva primera fase té un pressupost superior als 751.000 euros.
  • Avui comencen les tasques de manteniment al pont de la C-260 sobre el riu Manol a Vila-sacra. Hi haurà restriccions de trànsit en horari nocturn, entre les 22 hores i les 8, les nits de dimarts a dimecres i de dimecres a dijous.
  • ERC de Figueres demana que la regidora Maria Antònia Bonany de CiU abandoni la presidència del Consell de Solidaritat i Cooperació.

TWITTER