EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIMARTS 11 D'AGOST DE 2009

  • Deu entitats que formen part del Consell de Solidaritat i Cooperació de Figueres demanen la substitució de la regidora Maria Antònia Bonany. Volen que els diners de cooperació arribin als destinataris i no es malgastin en gestió.
  • Deneguen el permís per instal·lar càmeres de videocontrol a la zona de pubs de nit d'Empuriabrava perquè atemptarien contra el dret a la privacitat.
  • Jorge Drexler exhaureix les 500 entrades pel concert del 29 d'agost a l'Acústica de Figueres. És un dels 3 concerts de pagament dels 35 que s'oferiran.
  • L'alcalde de Cadaqués ha grarantit la continuïtat del Festival Internacional de Música. Les nou actuacions d'enguany han comptat amb una important presència de públic.

TWITTER