EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 27 D'AGOST DE 2009

  • Cançons com "A Margalida", "Veles e vents" o "L'Estaca" han obert la vuitena edició de l'Acústica a Figueres. L'espectacle de Marc Parrot ha reunit unes 900 persones al Claustre del Muntaner. Avui hi actuen Josep Puntí, Gertrudis i Smoking Stones, entre d'altres.
  • L’Ajuntament de Figueres i els veïns de Vilatenim presentaran, de forma conjunta, les al·legacions a l’avantprojecte de la C-260 amb l’objectiu que aquest futur vial tingui el màxim tractament urbà possible. Demanen l’eliminació de la mitjana prevista i permeabilitzar el vial.
  • Castelló d'Empúries es prepara pel Terra de Trobadors que es farà de l'11 al 13 de setembre. L'alcalde demana als veïns que engalanin balcons i façanes i es vesteixin d'època.

TWITTER