EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 25 DE JULIOL DE 2009

  • L’Ajuntament de Figueres ha creat una comissió de seguiment per controlar el desenvolupament de les obres del pla de millores de la ciutat. Està formada per agents de la guàrdia urbana, tècnics municipals d’urbanisme i de comunicació i l’alcalde Santi Vila, entre altres membres de l’equip de govern.
  • L'empresari i propietari del Castell de Quermançó Josep Maria Martorell rebrà aquesta tarda la Medalla d'Or al Mèrit Europeu. S'ha valorat la seva dedicació i suport a l'esport i la cultura a casa nostra.
  • Èxit rotund del grup Manel al Festival Sons del Món de Vilabertran. Les 500 entrades s'havien exhaurit a mitja setmana.
  • Aquest cap de setmana hi ha festes majors a Portbou, Fortià, Pontós, Espolla, Les Forques i als barris de la Presó i del Rally Sud de Figueres.

TWITTER