EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 8 DE MAIG DE 2009

  • L'alcalde de Figueres Santi Vila des del seu bloc critica la consellera de Sanitat Marina Geli. En campanya electoral fa dos anys i mig havia anunciat la creació del segon CAP de la ciutat, un projecte que es troba aturat.
  • L'homicidi amb arma blanca ahir prop de les vies del tren de Figueres podria tractar-se d'un afer de drogues. Els Mossos busquen el culpable que va ser vist per alguns vianants.
  • La Plataforma d'Usuaris de la línia Portbou-Barcelona prepara noves accions que es concretaran en una aseemblea prevista pel proper dilluns a Girona (20.30).
  • A les 6 de la tarda es lliuren al Jardí de Figueres els premis del 30è Concurs per a la Joventut d'Òmnium Cultural. S'interpretarà la cantata "Les veus misterioses".

TWITTER