EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DISSABTE 4 D'ABRIL DE 2009

  • Salvem l'Empordà, Defensem el Tren, l'Eix Comerç Empordà, ERC i el PP sumen esforços per denunciar l'impacte mediambiental que tindran les infraestructures previstes en el Pla Director Urbanístic del Sistema Urbà de Figueres. En breu faran un públic un video amb imatges virtuals dels efectes de la MAT, la nova presó, el desdoblameny de l'AP-7 i el TAV, entre d'altres.
  • L'oposició al copagament del servei de bus no obligatori a Castelló d'Empúries podria provocar que 80 nens i nenes no poguésssin utilitzar-lo després de Setmana Santa. Els pares volen la gratuïtat.
  • El president de la sectorial d’Immigració de CDC, Àngel Colom, es reuneix avui amb representants de col·lectius de nous catalans de la comarca, en el marc del programa de treball del projecte “Tots som catalans”. Anit va fer-ho a Figueres.
  • Conchita actuarà el 26 d'abril a Figueres per als usuaris de la targeta Comerç Empordà el diumenge 26 d'abril. Presentarà el nou disc "4.000 palabras". És una iniciativa de Comerç Figueres, la Caixa i els 40 Principals.

TWITTER