EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DILLUNS 27 D'ABRIL DE 2009

  • Jornada pràcticament sense actes dins les Fires i Festes de la Santa Creu. La pluja va marcar la jornada d'ahir. La Rua Infantil es farà el diumenge 3 de maig.
  • La Fira del Cinema va recaptar uns 6.000 euros per a les vitrines del Casino Menestral amb la venda de més de 600 cartells.
  • Salvem l'Empordà, Defensem el Tren, ERC, PP i l'Eix Comerç Empordà presenten avui a Figueres el video "El futur que ens estan cuinant" que dibuixa els efectes que el PDUSUF pot tenir a la comarca. Serà a les 20.15 al Cercle Sport.
  • L'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà incorporpora 420 fotografies de diversos municipis. En destaquen 125 de Vilajuïga fetes entre els anys 1895 i 1950.
  • A Tercea Divisió derrota de la UE Vilajuïga contra el Santboià (4-0). A Primera Catalana el Peralada va empatar a casa (2-2) contra el Martorell.

TWITTER