EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 9 D'ABRIL DE 2009

  • La plataforma d'usuaris de la línia Portbou-Barcelona de Renfe denuncia la companyia davant l'Agència Catalana de Consum per publicitat enganyosa. No es poden comprar bitllets d'aquesta línia per Internet tot i que hi ha cartells que ho anuncien.
  • L’Ajuntament de Roses ha aprovat quines seran les empreses que portaran a terme les obres i projectes inclosos en el Fons estatal d’inversió local (FEIL). En l’adjudicació dels treballs s’ha valorat especialment les empreses que garantien una major contractació de mà d’obra, es donarà feina a 105 treballadors.
  • L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol serà el dimarts 14 a Figueres (20.00). Protagonitzarà la conferència de cloenda del cicle "200 Aniversari de la Guerra del Francès" organitzada pels Amics del Castell de Sant Ferran .
  • Avui al Molí de l'Anguila Triphasic amb Llibert Fortuny, Gary Willis i David Gómez dins el 17è Festival de Jazz de Figueres.

TWITTER