EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 30 D'ABRIL DE 2009

  • Les Fires de Figueres encaren la seva segona part amb una major quantitat d'actes. Avui Mägo de Oz actua a l'Embarraca't, Mercado Negro a l'escenari Zero Zero i a la Rambla hi ha un festival de blues. També Los Dos Los presenten "Volare" al Festival Còmic.
  • La consellera de Salut Marina Geli inaugura avui a Figueres la nova delegació del Consorci del Transport Sanitari. Es troba al polígon industrial Sud.
  • Els propietaris de 176 finques de Sant Pere Pescador afectats pel procés d'atermenament del Ministeri de Medi Ambient han signat la seva disconformitat i han presentat al·legacions.
  • La 2 de TVE oferirà la propera setmana tres documentals sobre El Bulli de Ferran Adrià realitzats per la productora empordanesa Visual 13.

TWITTER