EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIJOUS 23 D'ABRIL DE 2009

  • Sant Jordi reivindicatiu i polèmic a Figueres. La Guàrdia Urbana ha retirat un fotomuntatge gegant de l'alcalde despullat a l'estand de la IAEDEN.
  • El regidor de Cultura figuerenc Ciro Llueca en representació de la Xarxa Transversal de Ciutats Culturals reclama una legislació nacional per la Cultura. Ho ha fet en una compareixença al Parlament de Catalunya.
  • La plataforma Embarraca't Participatiu PEP convoca una concentració aquest dissabte a les 7 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament per reivindicar una política de joventut "més participativa i no censuradora".
  • El fotògraf Jordi Puig retrata parelles en l'acció "1x1:2" a la Rambla de Figueres.
  • El saxofonista d'acompanyament dels Rollig Stones Peter King actua aquesta nit (22.00) al Festival de Jazz de Figueres al Molí de l'Anguila.

TWITTER