EL TEMPS A FIGUERES

BENVINGUTS

Aquest 2011 hem traslladat definitivament tots els nostres continguts a www.tramuntanatv.com . En aquest bloc conservem els reproductors amb les video-notícies de Tramuntana TV i les que generem per als ajuntaments de Figueres i Borrassà. A més trobaràs tots els vídeos de TTV al nostre canal de YouTube.

Contacte: tramuntanatv@gmail.com .

TRAMUNTANA TV

AJUNTAMENT DE FIGUERES

BORRASSÀ TV

DIVENDRES 27 DE MARÇ DE 2009

  • RED Elèctrica proposa el soterrament de la MAT entre Santa Llogaia i la frontera. Seguiria un traçat paral·lel a l'AP-7 i el TGV. La companyia ho va presentar ahir als alcaldes dels municipis afectats.
  • Figueres demana l’ampliació del tràmit d’urgència per a la contractació d’obra pública durant la crisi econòmica. La iniciativa de l’alcalde Vila arribarà a tots els municipis catalans a través de l’ACM .
  • L’olivar de la Gran Via de Roses esdevé un nou espai verd al centre del municipi. El consistori preveu restaurar les feixes de pedra seca per mantenir el seu caràcter tradicional
  • Avui és el Dia Internacional del Teatre. A Figueres venen entrades al 50% per diferents espectacles com "Aloma", "Paco Morán", l'òpera "Don Giovanni", el musical "Ruddigore", i la producció "La nit més freda". Les trobareu al Telentrada de Caixa Catalunya.
  • Avui s'inaugura la primera Fira Gust Empordà a la Rambla de Figueres. Està oberta d'11 a 15 i de 18 a 21 hores.

TWITTER